Новини Захід Холод

Яка температура повинна бути в холодильній вітрині (шафі) - Поради від Захід Холод

Яка температура повинна бути в холодильних вітринах шафах
Холодильні вітрини призначені для зберігання та представлення клієнтам продукції. Завдяки такому обладнанню можна забезпечити належні умови для продуктів харчування. Для цього вітрини обладнуються спеціальними компресорами, які забезпечують холод усередині. Крім того, є спеціальні термометри (можуть бути електронного варіанта), які показують клімат. Вишиковується все вручну, враховуючи тип продуктів харчування. Обладнання використовується у оптово-роздрібних мережах, невеликих магазинах на вуличних майданчиках, закладах громадського харчування тощо.

Основні типи вітрин
Розрізняють кілька типів холодильних вітрин:

На кшталт циркуляції повітря.
Вітрини з природним і статичним охолодженням, в системах яких є певні точки подачі повітря.
У свою чергу вітрини з примусовим охолодженням мають кулери для подачі повітря. У першому випадку температура у вітринах змінюватиметься протягом дня, тоді як у другому буде забезпечена постійна стабільна температура.
Залежно від розміщення.
Бонети або острівні підходять для розміщення біля стін у центрі приміщення.
У свою чергу регали виставляються виключно вздовж стін.
Настільні варіанти розміщуються на спеціальних поверхнях.
За конструктивними особливостями
Полиці та стелажі, гірки – для торгових приміщень, не мають великих розмірів. Бувають пристінними та острівними.
Ларі, які використовуються для заморожування та зберігання м'ясних продуктів, напівфабрикатів, морозива та подібної продукції.
Кутові вітрини, які чудово розміщуються у нестандартних плануваннях.
Панорамні варіанти, де повністю відкриті стіни. Як правило, це острівні вітрини для кондитерських виробів різних напоїв з метою прорекламувати продукцію.
Закритого чи відкритого типу. Доступність продукції може бути обмежена спеціальними дверцятами, щоб максимально зберегти мікроклімат усередині камери.
Всі ці параметри також безпосередньо впливають і на вартість техніки. Так, чим складніше і технологічніше холодильна вітрина у виробництві, тим вона й дорожча. Острівні варіанти, наприклад, будуть дорожчими за пристінні. Таким чином, слід вибирати мудро і, бажано, скористатися підказками фахівців, які розкажуть про особливості тієї чи іншої моделі. Для закладів громадського харчування, наприклад, немає необхідності купувати острівні вітрини, тоді як настільні будуть кращими.

Слід пам'ятати, що, реалізуючи готову продукцію та інші продукти харчування, необхідно подбати про належне їхнє зберігання. Це дозволить уникнути проблем із законодавством та забезпечить постійний потік покупців/гостей/клієнтів.

Про наявність у нашій компанії того чи іншого обладнання, актуальні ціни та можливості оптових поставок просимо уточнювати заздалегідь за телефоном, вказаним на сайті. Готові до постійної та плідної співпраці з представниками бізнесу та фізичними особами.

Детальніше про наш асортимент :
Однодверні холодильні вітрини - https://zahidholod.com.ua/na1dveri
Двохдверні холодильні вітрини - https://zahidholod.com.ua/na2dveri
Морозильні камери - https://zahidholod.com.ua/morozkameru
Наш телефон +380 67 7077073

Центральний склад - у місті Львів. 
Представництва - Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Мукачево.