Новини Захід Холод

Холодильний стіл - види та сфера їх застосування

Холодильний стіл - види та сфера їх застосування
Холодильний стіл – це універсальний об'єкт, який поєднує в собі одразу два різні пристрої – холодильник та робоче місце кухаря. Усередині столу зберігаються напої та продукти у закритій упаковці. Їх можна встановлювати на підприємствах торгівлі (кулінарний цех), харчування (бар, кондитерський, холодний чи гарячий цех), і навіть харчових виробництвах.

Існує кілька видів столів відповідно до підтримуваного рівня температури: низькотемпературні (-12...-21), середньотемпературні (0...+8), а також комбіновані. Функціонально розділені на столи саладетти, для кафе, піци або бару.

Особливості холодильних столів
Завдяки цій техніці значно полегшується кухарська робота. Холодильні столи оснащені безліччю відділень та висувних скриньок (їх кількість залежить від моделі виробу). Така конструкція є універсальною холодильною камерою, яка також обладнана охолоджувальною стільницею. Серед особливостей таких столів:

  1. робоча площа та корпус виконані з безпечної для використання нержавіючої харчової сталі. Вона довговічна та стійка до різних ушкоджень;
  2. всередині камери, що охолоджує, є кілька окремих секцій, де можуть зберігатися різні типи продуктів: м'ясо, овочі, зелень, риба, молочна продукція тощо;
  3. конструкція може мати різну довжину, ширину, об'єм. Це дозволяє вибрати та придбати стіл із тими габаритами, які будуть підходити вашій кухонній площі. Таке обладнання добре впишеться, наприклад, в приміщення з низькою стелею;
  4. стіл може бути обладнаний не тільки глухими, а й скляними дверцятами, що спрощує процес пошуку потрібного продукту;
  5. існують моделі столів з регульованими ніжками, що дозволяє підібрати потрібну висоту виробу та зробити його стійким;
  6. гладка, плоска стільниця дуже зручна для виконання різних кулінарних процесів, наприклад формування тіста під піцу;
  7. можливість закривати дверцята столу автоматично підвищує зручність експлуатації та економить час;
  8. стіл легко відмивати від різних забруднень, оскільки в ньому майже відсутні щілини, куди може забиватися пил та жир. Для очищення від бруду його достатньо вимити вологою ганчіркою, іноді додаючи спеціальні очищувальні речовини;
  9. функція автоматичного розморожування полегшує та прискорює процес очищення та обслуговування столу.

Детальніше про наш асортимент :
Однодверні холодильні вітрини - https://zahidholod.com.ua/na1dveri
Двохдверні холодильні вітрини - https://zahidholod.com.ua/na2dveri
Морозильні камери - https://zahidholod.com.ua/morozkameru
Наш телефон +380 67 7077073

Центральний склад - у місті Львів. 
Представництва - Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Мукачево.